
Смажені вареники з картоплею і грибами
Автор рецепта:
Основа страви
4
35
Інгредієнти
- вареники з картоплею та грибами ТМ Elika — 400 г
- баклажани — 300 г
- перець болгарський — 150 г
- морква — 1 шт.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- рослинна олія — для смаження
- часник — 2 зубці
- сир фета — 100 г
- свіжа петрушка — 3 гілочки
- сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування
- крок 1 Чистимо моркву, часник і цибулю. Ретельно миємо овочі й зелень. Баклажан нарізаємо соломкою та вимочуємо в холодній підсоленій воді протягом 10 хвилин. Червоний болгарський перець ріжемо грубими шматочками, моркву — тонкими кружальцями, а цибулю — півкільцями.
- крок 2 Заморожені вареники з картоплею та грибами занурюємо в підсолену киплячу воду та відварюємо протягом 10 хвилин.
- крок 3 У глибокій сковороді розігріваємо олію, викладаємо нарізану моркву й цибулю. Через 2–3 хвилини додаємо болгарський перець і тримаємо овочі на вогні ще протягом 3–4 хвилин. Вкінці додаємо шматочки баклажана й пропущений через прес часник. Наливаємо 100 мл гарячої води й смажимо овочі під закритою кришкою до легкої золотистої скоринки близько 5–6 хвилин.
- крок 4 Відварені вареники викладаємо на сковороду до овочів. Додаємо подрібнену зелень та смажимо на повільному вогні протягом 5–7 хвилин. Готову страву посипаємо сиром фета й подаємо до столу. Смачного!
Поділитися рецептом
Нам довіряють провідні мережі
Продукцію «Еліка» можна знайти не лише у фірмових точках, а й у морозилках супермаркетів. Адже більшість провідних мереж — наші партнери.
Elika зберігає час і смак!
Elika покликана звільнити від кухні, коли тобі це дійсно потрібно. Для цього ми взяли високоякісні продукти переважно українського походження і створили із них смачну заморожену їжу.
Як результат для тебе — треба лише розігріти, підсмажити чи зварити. Жодних турбот на кухні немає — час для себе є!

