Кіш із броколі й сьомгою

Автор рецепта:

Основа страви
Кількість порцій: 8 8 Час приготування: 70 70 Спосіб приготування: запікання Складність: Помірно
Інгредієнти
  • філе сьомги300 г
  • броколі ТМ Elika300 г
  • твердий сир150 г
  • овочева суміш «Мексиканська» ТМ Еlika150 г
  • яйця2 шт.
  • сметана200 г
  • борошно пшеничне250 г
  • масло вершкове125 г
  • рослинна олія20 г
  • сіль1 ч. л.
  • цукор½ ч. л.
  • вода3 ст. л.
Спосіб приготування
  • крок 1 У чашу блендера викладаємо борошно, сіль, цукор і шматочки холодного вершкового масла. Подрібнюємо інгредієнти. Перекладаємо суміш в окрему посудину. Додаємо воду, замішуємо тісто. Ставимо на півгодини в холодильник.
  • крок 2 Заморожену броколі опускаємо в киплячу воду на 3–4 хвилини. Зливаємо воду, залишаємо охолонути.
  • крок 3 Овочеву суміш «Мексиканську» викладаємо на розігріту з олією сковороду й підсмажуємо протягом 3–5 хвилин до золотистого кольору.
  • крок 4 Броколі й філе сьомги нарізаємо шматочками. Сир натираємо на грубій тертці.
  • крок 5 Тісто розкачуємо в пласт товщиною близько 5 мм. Викладаємо у форму для випічки, притискаємо до бортиків. Накриваємо фольгою та насипаємо зверху квасолю або горох — щоб тісто не піднялося в процесі запікання. Ставимо форму з тістом у розігріту до 180 °С духовку й запікаємо основу пирога протягом 7–8 хвилин.
  • крок 6 Готуємо заливку: сметану та яйця перемішуємо до однорідної консистенції, солимо.
  • крок 7 На запечену основу пирога рівномірно викладаємо підсмажені овочі, броколі й сьомгу, посипаємо натертим сиром. Заливаємо начинку сумішшю яєць і сметани. Випікаємо кіш протягом 30 хвилин за температури 180 °С. Виймаємо з духовки та подаємо гарячим. Смачного!
Поділитися рецептом

Смакуй також

Котлети з помідорами й сиром Читати
Кількість порцій: 3 3 Час приготування: 30 30 Складність: Помірно
Пельмені, запечені зі сметаною і сиром Читати
Кількість порцій: 3 3 Час приготування: 50 50 Спосіб приготування: запікання Складність: Помірно
Запашні круасани із шоколадом Читати
Кількість порцій: 10 10 Час приготування: 50 50 Спосіб приготування: запікання Складність: Легко
Ніжна‌ ‌запіканка‌ ‌з‌ ‌млинців‌ ‌із‌ ‌сиром‌ Читати
Кількість порцій: 5 5 Час приготування: 40 40 Спосіб приготування: запікання Складність: Легко
Фрикадельки на овочевій подушці Читати
Кількість порцій: 4 4 Час приготування: 70 70 Спосіб приготування: смаження Складність: Помірно
Хінкалі в горщиках з овочами Читати
Кількість порцій: 3 3 Час приготування: 60 60 Спосіб приготування: смаження Складність: Помірно
Смажені‌ ‌чебуреки‌ ‌з‌ ‌овочами гриль‌ Читати
Час приготування: 40 40 Спосіб приготування: смаження Складність: Легко
Чебуреки з часниковим соусом Читати
Час приготування: 30 30 Спосіб приготування: смаження Складність: Легко
Смажені вареники з картоплею і грибами Читати
Кількість порцій: 4 4 Час приготування: 35 35 Спосіб приготування: смаження Складність: Помірно
Традиційні голубці під томатним соусом Читати
Кількість порцій: 5 5 Час приготування: 100 100 Спосіб приготування: смаження Складність: Помірно
Сільпо
Сільпо
Мережа магазинів самообслуговування
АТБ-Маркет
АТБ-Маркет
Мережа продуктових магазинів
BILLA
BILLA
Мережа супермаркетів
Ашан
Ашан
Міжнародна мережа роздрібної торгівлі
Фреш
Фреш
Мережа супермаркетів
ЕКО маркет
ЕКО маркет
Мережа супермаркетів
FOZZY
FOZZY
Мережа оптово-роздрібних гіпермаркетів