
Чебуреки часниковим соусом
Автор рецепта:
Основа страви
30
Інгредієнти
- чебуреки з м’ясом ТМ Elika — 6 шт.
- сметана жирністю 25 % — 150 г
- петрушка — 20 г
- рослинна олія — 150 г
- сіль, перець — за смаком
- часник — 1 зубок
Спосіб приготування
- крок 1 Сметану перемішуємо із чотирма ложками води. Солимо, перчимо.
- крок 2 Подрібнюємо петрушку й часник, додаємо до соусу. Ще раз перемішуємо — і соус готовий.
- крок 3 Розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо заморожені чебуреки (олія має покривати їх повністю) та обсмажуємо протягом 15 хвилин з обох боків. Залишаємо на кілька хвилин охолонути. Занурюємо край теплого чебурека в часниково-сметанний соус та насолоджуємося! Смачного!
Поділитися рецептом
Нам довіряють провідні мережі
Продукцію «Еліка» можна знайти не лише у фірмових точках, а й у морозилках супермаркетів. Адже більшість провідних мереж — наші партнери.
Elika зберігає час і смак!
Elika покликана звільнити від кухні, коли тобі це дійсно потрібно. Для цього ми взяли високоякісні продукти переважно українського походження і створили із них смачну заморожену їжу.
Як результат для тебе — треба лише розігріти, підсмажити чи зварити. Жодних турбот на кухні немає — час для себе є!

