ЕЛІКАтне меню, ЕЛІКАтна вечеря, ЕЛІКАтне свято

грудень 24, 2022

Компанія «ЕЛІКАтні продукти» підготувала святкове різдвяне меню для кожного українця.

 

25 грудня велике свято для вірян Західного обряду - Різдво Христове.
Одна з найбільших урочистостей, що відзначається християнами.
Різдво завершує різдвяний піст, а отже святковий стіл має бути різноманітним.

За традицією цього дня правиться святкова літургія, а після вся родина збирається за святковою вечерею. Святковий різдвяний стіл урізноманітнений дванадцятьма стравами.

Компанія «ЕЛІКАтні продукти» підготувала святкове різдвяне меню для кожного українця.
Фаворитом різдвяного столу, неодмінно, є вареники. На цей випадок компанія «ЕЛІКАтні продукти» пропонує кожному обрати на свій смак: вареники «Знатні» з картоплею, вареники «Улюблені» з сиром, вареники з серцем та печінкою, вареники з картоплею та грибами, вареники з тушкованою капустою.
ЕЛІКАтний смак вареників, духм‘яний аромат наповнить ваш дім святковим настроєм та створить, на правду, домашню атмосферу.
Але, окрім вареників, також маємо головні страви святкової Вечері: голубці та перці фаршировані. Неймовірний смак страв, приготованих за домашніми рецептами українських господинь. Нехай вся родина оцінить соковитісь начинки та пряність спецій.
Неперевершені котлети стануть гарним гарніром до картоплі. Компанія «ЕЛІКАтні продукти» приготувала котлети «Курячі» в паніровці, котлети «Домашні» з часником, та котлети «Соковиті».
Різноманіття страв вражає, а найголовніше - продукти вже напівготові. Це значить, що ви докладете мінімум зусиль. Заощаджений час ви присвятите родині та спілкуванню з друзями за пишним, смачним, ЕЛІКАтним столом.


Нехай ваші свята завжди будуть теплими та атмосферними. Готуйте разом з компанією «ЕЛІКАтні продукти» та проводьте вільний час з близькими.

Поділитись новиною

Останні події

березень 11, 2024

Найкращі продавчині лютого!

Найкращі продавчині лютого!
Читати
березень 08, 2024

Зі святом Весни!

Любі жінки! Компанія "Елікатні продукти" вітає вас зі святом весни. Нехай у кожному серці ранує любов, радість та гарм...
Читати
лютий 15, 2024

Пельмені «Філейні»

Пельмені «Філейні» - ексклюзивний продукт компанії «Елікатні продукти».Абсолютно нова, витончена...
Читати
лютий 14, 2024

Елікатні продукти м.Прилуки

ГРАНДІОЗНЕ ВІДКРИТТЯ: Елікатні продукти м.Прилуки! Цими днями жителі м.Прилуки, що на Чернігівщині стали ще щасливішими...
Читати